• TEL: +36 70 288 5223
  • Hétfő - Péntek 9:00-17:30

Kezeslábas védőruha kapucnival XXL

Kezeslábas védőruha kapucnival XXL

Ezek az áruk már nincsenek raktáron, de ezek másokkal együtt kaphatók.

Ár

2 111 HUF ÁFA-val

Ár ÁFA nélkül: 1 759 HUF

  • raktáron kapható > 10 db
  • Akció

Termék szám: KS9874-83-84

  NAGYSÁG XXL 

 

A kezeslábas kapucnival ellátott ,anyaga 100 százalék polypropylén 40 g/m². Ez a termék egy egyszerű,személyes ,munkavégzéshez megfelelő, célja a védelem. Megfelel az alapvető követelményeknek SN ISO  13688: 2014. Ez az öltözet felső rétegként szolgál, fontos hogy kerülni kell a túlzott mechniaki sérülést. A termék cimkével van ellátva CE jelölése 1.katergória

 

Felhasználás: A ruházat védi a munkavállalót a por, a porrészecskék, a szennyezés és a folyadékokból. A ruházat légáteresztő, ami növeli  kényelmet, de a folyadékcseppek ellen védelmet nem teljesíti. 

Figyelmeztetés a felhasználónak:Nincs olyan kockázat, amely veszélyeztetheti a felhasználó  egészségég. A terméket nem szabad olyan körülmények között alkalmazni, amelyek különböző típusú védelmi funkciókat igényelnek, mint például a termikus és kémiai kockázatvédelem, a mozgó gépek és hasonlók rögzítése. Az élesség és a perifériás látás meghallgatása megzavarható, ha a kapucnit is használjuk. 

 

Felhasználási lehetőségek: bárhol használható, de kémiai vegyszereket kerülni kel. Felhasználható festési munka sorá, por ellen, vagy járművéke javításánál.

 

Fontos dokumentáció: ČSN SN ISO  13688: 2014 - Védőruházat

Általános követelmények: Az uniós követelményeknek megfelelő  2016/425 , tárolása jól szellőztethető helyen, magas hőtől védve.

Karbantartás: a védőruha egyszerhasználatos, eldobható, rövidtávú használatra tervezték, nem lehet mosni és kémiai vegyszerekkel tisztítani ,a magas hő és  lángok megolvasszák, a polipropilén 365ºC elég.

 

Megsemmisítés: az előírásoknak megfelelően

Gyártó CXS